Geachte bezoeker van onze website heeft u op of aanmerkingen. Wilt u iets kwijt zet het in ons gastenboek. Bij voorbaat dank. Graag tot ziens.

Bericht schrijven >

Hartelijk dank voor de supersnelle en correcte levering. Precies wat ik zocht.Dank!

m.de boer
Vademecum gorgel en mondspoeling" gebruikte dit middel als kind maar naar mate wij gingen verhuizen geraakte wij dit middel kwijt,doordat het nergens méér te verkrijgen was. Leuk dat het bij uw en meerdere op internet verkrijgbaar is,het is een échte aanrader voor een frisse adem en een gezond gebit..!

R Ten Cate
Thanks for another wonderful article. Where else could anybody get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I'm on the look for such information. adkaekkekddfaege

Smithd512
Complimenten voor jullie site met een uitgebreid assortiment aan producten met merken waar niet snel aan te komen is. Ook de service was snel en efficient. Ik kan het alleen maar een ontdekking noemen want in een gewone keten is het druk en de service is niet meer zo persoonlijk. het moet haastig bij de kassa afgerekend worden. En als je dan iets wilt weten moet daar iemand bij geroepen worden. En daarbij hebben ze niet alle merken meer zoals Morny Bodylotion en de zeep en de Tosca dagcreme. Ook hebben ze ze hier ruime keus op het gebied van hypoallergene zeep en wel van meerdere merken. Ook van merken die je hier doorgaans niet zo vaak ziet.

T. Huisman
Ik heb zeep bij Drogisterij zeep gekocht besteld en de wikkel van de zeep leek wel op een schilderij zo mooi was die verpakking van die zeep. En het hele pakje geurde er van binnen naar. Het is bijna zonde om de wikkel er af te doen. Mocht die er af gaan dan bewaar ik die wikkel. Al die wikkels van Nesti Dante lijkt wel alsof je een sprookjeslandschap binnenloopt als je die wikkel van de zeep ziet. van Maurik heeft veel te koop wat menigeen niet in z"n assortiment heeft staan. Morney zeep van vroeger ken ik nog wel. En ook Sunlight. Ik kom zeker weer ook om de kwaliteit en de nostalgie weer eens te beleven. Je kunt hier voor alles terecht. Ook voor hypoallergene zeep. Nu weten waar wij naar toe moeten.

T.Huisman
Sommige merken zijn niet meer te krijgen in de gewone winkel en supermarkten. at die artikelen van vroeger hier nog te krijgen zijn. Al die kleine zelfstandige winkeltjes verdwijnen. En dat worden dat van die grote anonieme ketens waar dat spul van vroeger niet meer te krijgen is zoals zwabbers en die afwasborstels van hout en boenwas en groene zeep en zelfs Sunlightzeep van vroeger is hier nog te krijgen. Wat leuk dat het hier nog te krijgen is en Morney zeep van vroeger en al die merken van vroeger zijn hier verkrijgbaar. Je voelt je weer helemaal weer in contact komen met het verleden met die goede degelijke merken van toen.

T.Huisman
Wat leuk dat al die producten van vroeger nog te koop zijn in deze drogisterij. Zoals Crack free en Rackit blauw. En Morny zeep en Sunlight zeep. Wat een nostalgie weer om terug te zien. Ik hoop dat het nog lang blijft bestaan. En de zeep van Fa met de teksr met de frisheid van limoenen. Zoals Persil en Klok en Melkmeisje en Palmolive is ook al een heel oud merk. En Zwitsal en Prodent en Colgate.

Tio
Een goed idee gekregen bij het zien van uw website: een kerstpakket met ouderwetse produkten...(zelf samenstellen en in een mand of kistje verpakken) Ik weet zeker dat mijn moeder gaat stralen van een blok Sunlight zeep of een doosje Crackfree.
Leuk/gek sinterklaas kado (rijmen maar) voor mensen die alles al hebben.

maria de haas
Gebruiksaanwijzing

DROGISTERIJ VAN MOURIK'S WONDER SCHOONMAAKMIDDEL SPRAY 500 ML


ARTIKEL IN DE TELEGRAAF 25-08-2012SANITAIR:TEGELS, PORSELEIN, TOILET POTTEN, URINOIRS, KERAMIEK, CHROOM, EMAILLE, LIGBADEN, DOUCHECELLEN EN WASTAFELS. HET LOST SNEL VUIL, ZEEPRANDEN, MINERAALVET, OLIE EN HUIDVET OP. HET VOORKOMT KALKAANSLAG. VOORKOMT HET BESLAAN VAN SPIEGELS EN AUTORUITEN.
GEVERFDE OPPERVLAKKEN: BUITEN MUREN, PLAFONDS EN BINNENMUREN. VERWIJDERT ROET, OLIE, VET, VUIL EN VERGELING DOOR AANSLAG. ONSCHADELIJK VOOR VERF
AUTO'S BINNEN EN BUITEN:VOOR HET REINIGEN VAN DE AUTO AAN DE BUITENZIJDE MET HAND OF MACHINE GEBRUIK
INTERIEUR VAN DE WAGEN: VOOR HET REINIGEN VAN DAK-, DEUR OF STOELBEKLEDING (ZOWEL STOF OF LEDER). KLOP WATER EN HET MIDDEL TOT SCHUIM, DOE HET SCHUIM OP EEN SCHONE SPONS, ZO BEWERKT U DE STOF, DAN LATEN DROGEN EN STOFZUIGEN. NOOIT LATEN DOORWEKEN, ENKEL HET SCHUIM GEBRUIKEN.
VLEKKEN IN DE WAS: VOOR HET VERWIJDEREN VAN SMEER-, GRAS-, VET, EET-, DRANK VLEKKEN.
TAPIJTEN: VOOR HET VERWIJDEREN VAN VLEKKEN IN TAPIJTEN ZOALS BIER, KOFFIE, THEE, WIJNVLEKKEN ETC. KLOP WATER EN HET PRODUCT TOT SCHUIM. MET HET SCHUIM EN EEN SCHONE SPONS BEWERKT U HET TAPIJT, DAN LATEN DROGEN EN STOFZUIGEN. VOORKOM HET DOORWEKEN VAN HET TAPIJT. HAALT DE KLEUREN OP.
VENSTERBANKEN EN TERRASSEN: VOOR STENEN VENSTERBANKEN OF TERRASSEN IS DIT EEN TOP PRODUCT.
KUNSTOF: TERRAS MEUBELEN EN DAKGOTEN WORDEN VUIL VAN REGEN, WIND EN UITWERPSELEN VAN INSEKTEN. OM ROET EN VUIL MAKKELIJK WEG TE KRIJGEN GEBRUIK DIT PRODUCT.
FRITUUR PANNEN, AFZUIGKAPPEN EN FILTERS: VOOR HET REINIGEN VAN FRITUUR, FILTERS EN AFZUIGKAPPEN GEBRUIKT U DIT PRODUCT

U KUNT DIT PRODUCT GEBRUIKEN OP ALLE AFWASBARE OPPERVLAKKEN EN VOORWERPEN DIE MET WATER GEREINIGD KUNNEN WORDEN. IS ZACHT VOOR DE HANDEN. IS MILIEUVRIENDELIJK EN BIOLOGISCH AFBREEKBAAR.Kasper van Mourik
Waar vind ik de gebruiksaanwijzing van jullie vlekken, wondermiddel?
Heb het onlangs bij jullie gekocht en hoorde dat het op de site stond, maar kan het niet vinden.
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

W. Smit

W. Smit


Bericht schrijven >