Geachte bezoeker van onze website heeft u op of aanmerkingen. Wilt u iets kwijt zet het in ons gastenboek. Bij voorbaat dank. Graag tot ziens.

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Vademecum gorgel en mondspoeling" gebruikte dit middel als kind maar naar mate wij gingen verhuizen geraakte wij dit middel kwijt,doordat het nergens méér te verkrijgen was. Leuk dat het bij uw en meerdere op internet verkrijgbaar is,het is een échte aanrader voor een frisse adem en een gezond gebit..!

R Ten Cate - 07-05-2019 - 16:07

Thanks for another wonderful article. Where else could anybody get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I'm on the look for such information. adkaekkekddfaege

Smithd512 - 03-06-2016 - 08:06

Complimenten voor jullie site met een uitgebreid assortiment aan producten met merken waar niet snel aan te komen is. Ook de service was snel en efficient. Ik kan het alleen maar een ontdekking noemen want in een gewone keten is het druk en de service is niet meer zo persoonlijk. het moet haastig bij de kassa afgerekend worden. En als je dan iets wilt weten moet daar iemand bij geroepen worden. En daarbij hebben ze niet alle merken meer zoals Morny Bodylotion en de zeep en de Tosca dagcreme. Ook hebben ze ze hier ruime keus op het gebied van hypoallergene zeep en wel van meerdere merken. Ook van merken die je hier doorgaans niet zo vaak ziet.

T. Huisman - 23-05-2014 - 19:06

Ik heb zeep bij Drogisterij zeep gekocht besteld en de wikkel van de zeep leek wel op een schilderij zo mooi was die verpakking van die zeep. En het hele pakje geurde er van binnen naar. Het is bijna zonde om de wikkel er af te doen. Mocht die er af gaan dan bewaar ik die wikkel. Al die wikkels van Nesti Dante lijkt wel alsof je een sprookjeslandschap binnenloopt als je die wikkel van de zeep ziet. van Maurik heeft veel te koop wat menigeen niet in z"n assortiment heeft staan. Morney zeep van vroeger ken ik nog wel. En ook Sunlight. Ik kom zeker weer ook om de kwaliteit en de nostalgie weer eens te beleven. Je kunt hier voor alles terecht. Ook voor hypoallergene zeep. Nu weten waar wij naar toe moeten.

T.Huisman - 09-04-2014 - 10:18

Sommige merken zijn niet meer te krijgen in de gewone winkel en supermarkten. at die artikelen van vroeger hier nog te krijgen zijn. Al die kleine zelfstandige winkeltjes verdwijnen. En dat worden dat van die grote anonieme ketens waar dat spul van vroeger niet meer te krijgen is zoals zwabbers en die afwasborstels van hout en boenwas en groene zeep en zelfs Sunlightzeep van vroeger is hier nog te krijgen. Wat leuk dat het hier nog te krijgen is en Morney zeep van vroeger en al die merken van vroeger zijn hier verkrijgbaar. Je voelt je weer helemaal weer in contact komen met het verleden met die goede degelijke merken van toen.

T.Huisman - 17-03-2014 - 20:06


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »